Skip to main content

Hejnsvig IF – Hall of Fame

Her vil vi gerne sætte pris på alle dem, som har gjort meget for foreningen.

Bodil Strandhave

Optaget i 2023

Bodil Strandhave er født d. 16/11-1947.

I 1981 Startede Bodil, aktivt i Hejnsvig Idrætsforening. Hun har troligt passet cafeteriet lige siden. Samtidig har Bodil bestridt mange andre poster og roller i HIF. Hun har siddet i ungdomsudvalget i perioden 1988-93, været cafeteriabestyrer fra 2003-18 og haft samlet 20 år i Hejnsvigs bestyrelse over flere omgange senest i 2012. Dertil har hun været med i bestyrelsen i FV 90 fra 2005-2019.

Bodil har været en uundværlig frivillig i over 40 år i både Hejnsvig by og dets idrætsforening. Bodil har med stor fortjeneste modtaget DBU’s Sølvnål for mere en 25 års frivillig tjeneste.

Hans Strandhave

Optaget i 2023

Hans Strandhave er født d. 24/02-1948.

I 1980 startede Hans, aktivt som frivillig i Hejnsvig Idrætsforening. Han sad i ungdomsudvalget indtil 1984. Hans var derefter ungdomstræner i perioden 1988-1993, hvor han samtidig, var dommer i ungdomskampe i 4 år.

Som en rigtig ildsjæl har Hans bestridt flere roller og poster samtidig. Fra 1992-2021 sad han i FV 90’s bestyrelse og var formand for foreningen fra 2005, til dets opløsning i 2021. Som om det ikke er nok, er Hans også formand i Skrotbanden. En post han har varetaget siden 2005. Hans er blevet anerkendt med DBU’s Sølvnål, som fuld fortjent er modtaget, for mere end 25 års frivilligt arbejde i en forening.

Bent Jensen

Optaget i 2023

Bent ”Fugdal” Jensen er født. 14-06-1951.

Bent startede med at spille fodbold i Hejnsvig IF for mere en 50 år siden. Nemlig i 1972 og spillede fodbold helt frem til 1996. I over 400 kampe, har Bent haft den røde trøjer over hovedet, hvor han både har repræsenteret HIF’s senior, oldboys og veteranhold.

Bent var med til at starte FV 90 op helt fra starten og var med indtil forsamlingshuset overgik til HIF. Bent havde en særlig evne, til altid at hjælpe og finde frivillige til projekter i Hejnsvig IF, samtid sad han i flere år i bestyrelsen. Stadionets tribune er også doneret af Bent. Det blev skænket i og med Hejnsvig på imponerende vis, rykkede op i Serie 1, tilbage i midten af 2000’erne.

Ditte Kragh

Optaget i 2023

Ditte Kragh er født d. 19/04-1947.

Ditte blev medlem af HIF’s bestyrelse i 1989. Sammen med andre frivillige ildsjæle fik hun renoveret forsamlingshuset i 1990, som også har været en vigtig lokation for Hejnsvig Idrætsforening.

Ditte var primus motor, for at byen kunne få et nyt forsamlingshus. Dette blev samtidig opstarten på foreningen FV 90. I 1991 og 3 år frem, var Ditte kasserer for HIF. I samme periode var Ditte også medlem af FV 90’s bestyrelse, som repræsentant fra Hejnsvig Idrætsforening. Fra 2009-2020, tilbagevendte Ditte til FV90’s bestyrelse som kasserer.

Elsa Sørensen

Optaget i 2023

Elsa Sørensen født d. 17/12-1952.

Elsa begyndte sine folder i Hejnsvig IF, for mere end 50 år siden. I 1969 spillede hun Damefodbold i Hejnsvig. Derudover har Elsa været Holdleder for vores miniputter fra 1985-1993. Udover det, har hun hjulpet til utallige arrangementer for foreningen, samtidig med hun også har bestridt flere poster: Hun har siddet i bestyrelsen og passet cafeteriet til mange kampe. Såvel som været kampfordeler i HIF.

Elsa har opnået noget helt enestående, efter hun begyndte som dommer i 1989. Hun har siden da dømt over 1000 kampe og er stadig aktiv, den dag i dag anno 2023. En fuldstændig fantastisk præstation, som Elsa også er blevet berømt for gennem DBU-Jylland.

Knud-Erik Sørensen (Lange)

Optaget i 2023

Knud-Erik født 14/6-1951

Knud-Erik “Lange” startede sin karriere i HIF, som spiller for Serie 2-holdet i 1969. Her var han anfører for 1. holdet gennem en længere årrække. Lange også kalde sig Jysk Mester i Oldboys, da han holdte fodbolden ved lige som Oldboys-spiller. En titel han var med til at vinde i 1990

Efter karrieren som spiller blev indstillet. Har Lange gennem flere omgange været træner for diverse ungdomshold i Hejnsvig. Bl.a. Ynglinge, Lilleput, miniput, U15-piger fra 1983 og mange år frem. Ligesom han også var træner for Seniorholdet i 2 år. Undervejs har han taget turen på masser træningslejre for både ungdom og senior. Undervejs sad han også i HIF’s bestyrelse, som han blev medlem af i 1972. Fra 1988 påbegyndte Lange også dommerskabet og har dømt utallige kampe, på både ungdoms- og seniorniveau. Han var fra 2008-2010 endda dommerbedømmer i Jylland.

Annie Madsen

Annie startede allerede som medlem af HIF som 12-årig. Her startede hun sin egen fodboldkarriere, som fortsatte indtil hun som 37-årig blev ramt af en skade og ikke længere kunne fortsætte som spiller.

Annie trådte ind i Hejnsvig IF’s bestyrelse i 1979, hvor hun sad i flere år og deltog aktivt i de beslutninger, der skulle tages. Hun blev senere formand for HIF-ungdom og styrede det med hård hånd og samtidig sit smilende og imødekommende væsen. I mange år var Annie kampfordeler for HIF.

Sammen med sin mand, forpagtede hun cafeteriet i klubhuset, hvor hun altid sørgede for, at spillerne og trænere blev rigtig godt forkælet.

Annie startede i sin tid indendørsfodbolden op for ungdommen i Hejnsvig, hvor hun var primus motor på, at alt flaskede sig til indestævnerne.

Omkring årtusindskiftet trådte Annie igen ind i HIF’s bestyrelse, hvor hun sad som formand for klubben i en del år.

Fra år 2002 var Annie også aktivt med i Forsamlingshusets Venner indtil det blev nedlagt i år 2020. Her solgte hun bankoplader til den ugentlige bankobegivenhed og under spillet var hun opråber sammen med Inger. 

Annie er gift med Hejse. De har sammen en søn og to børnebørn. I fritiden bruger Annie meget af tiden på sin familie og især sine to børnebørn, men hun nyder også sin lille bondegård, som hun hygger sig med at passe og pleje.

Carsten Thomsen

Optaget i 2024

Fodbolden har altid været en stor passion for Carsten, som selv startede som aktivt medlem af Hejnsvig IF i 1980, hvor han spillede på banen i mange år. Allerede året efter sin egen debut som spiller, startede Carsten som træner for Hejnsvig IF’s juniorhold. Dette hold fulgte han op gennem ynglingerækken, hvor han og spillerne var med i kampen op ”Det Jyske Mesterskab”.

Senere trådte Carsten ind i bestyrelsen i HIF. Her var han menig medlem i nogle år, hvorefter han trådte til som formand for HIF’s ungdomsafdeling. Det lå Carsten stærk i sinde, at ungdomsfodbolden i Hejnsvig skulle være noget særligt for spillerne og en vigtig del af Hejnsvig IF. Derfor var han også selv træner for sønnens hold samtidig med sit virke som ungdomsformand.

I ca. 10 år, stod Carsten også i spidsen for byfesten i Hejnsvig. Byfesten gav hvert år et fornuftigt overskud til HIF, som kunne bruges til udviklingen af både ungdoms- og seniorafdelingen. I sit virke som formand for Hejnsvig Byfest, var Carsten samtidig at finde flere dage i ugen på stadionen, hvor han trænede både ungdoms- og seniorhold.  

Herefter tog Carsten igen en stor tørn i Hejnsvig IF´s bestyrelse og trådte til som formand efter Karl Knudsen.

I 2005 blev Carsten igen seniortræner og fulgte holdet frem til år 2009.

Ved siden af sit virke som frivillig i Hejnsvig IF, har Carsten i mange år været en del af både indefodboldudvalget og andre udvalg i DBU Jylland. Den dag i dag er han stadig en del af DBU. 

Carsten er gift med Susan Thomsen. Sammen har de to børn og tre børnebørn, som han nyder at bruge sin tid sammen med.

Inger Jensen

Optaget i 2024

Inger har altid været en aktiv frivillig i Hejnsvig og hjælper i dag stadig til, hvor hun kan.

Hun har i rigtig mange år passet cafeteriet på Hejnsvig Stadion, hvor hun med sit smilende væsen har serviceret både hjemme- og udebanespillere samt alle de mange forældre og tilskuere, der har været igennem. Det var især vigtigt for Inger, at hun havde kaffen klar og parat til seniorspillerne, inden de skulle i kampaktion, men også altid inden, de blot skulle træne.

Samtidig med sin frivillighed i cafeteriet, var Inger i over 30 år med i Forsamlingshusets Venner, som blandt andet stod for det ugentlige bankospil i byen. Her solgte hun slik og drikkevarer inden spillet startede, var opråber under spillet og stod igen for salget i pausen.

Inger stod for hovedrengøringen af både klubhuset og forsamlingshuset i mange år, hvilket hun altid satte en ære i. Det skulle se ordentlig ud, når der kom gæster til byen.

Da Skrodtbanden i Hejnsvig startede op, var Inger også med. Hun var der i de første par år, hvorefter lod hun mændene komme til.

I dag hjælper hun stadig til, hvor der er brug for det. Hvert år, når der er fællesspisning til Hejnsvig Marked sørger hun for, at maden bliver serveret for de mange festglade gæster. Og ringer man og beder om hjælp, er hun altid klar på det.

Inger er gift med Bent Jensen (også medlem af Hall of Fame) og har været det 56 år. Sammen har de tre børn, syv børnebørn og to oldebørn. Hun nyder at være sammen med sin familie og bruger samtidig sin fritid på at spille krolf og bob. 

Bent Jensen

Optaget i 2024

Bent har altid været og er stadig den dag i dag en ildsjæl for byen.

Han har i rigtig mange år stået for vedligeholdelse af banerne på stadionen. Han har i al slags vejr sørget for, at banerne var kridtet op, klar til de mange kampe, der skulle spilles. Han sørgede altid for, at nettene i målene var ordentlige samt at målene blev flyttet, når græsset på stadionen skulle klippes. Det var altid Bent, der vedligeholdt udeområderne, og i de varme sommermåneder sørgede for, at banerne blev vandet.

Samtidig med sin frivillighed på stadionen, var Bent også aktivt medlem af Forsamlingshusets Venner, hvor han til det ugentlige bankospil solgte bankoplader og under spillet var kontrollør. Han hjalp altid med at sætte stole og borde op. FV 90 hjalp også altid til, da byen for år tilbage havde fællesspisninger. Her gik han om dagen og hjalp med at gøre klar til spisningen om aftenen i forsamlingshuset.  

I dag er Bent et aktivt medlem af Skrodtbanden, hvor han sammen med sine tre ”bandemedlemmer” henter jern forskellige steder samt hver tirsdag presser alle de dåser, som de også kører ud efter. Derudover hjælper Bent hvert år, når der er fællesspisning til Hejnsvig Marked. Han serverer maden for de mange festglade gæster.

Den dag i dag, er Bent altid villig til at give en hånd med, hvis han har mulighed for det.

Bent er gift med Inger Jensen (også medlem af Hall of Fame) og har været det 56 år. Sammen har de tre børn, syv børnebørn og to oldebørn. Han nyder at bruge sin sparsomme fritid på at være sammen med sin familie.